"Wij doen er alles aan om van uw 'oude dag' iets moois te maken"

Overlay voor slider afbeelding

Wachtlijstgegevens

Wanneer u vanwege ziekte, handicap of ouderdom niet meer zelfstandig kunt wonen (ook niet met behulp van thuiszorg), zijn er mogelijkheden om in ons verzorgingshuis te komen wonen. U kunt mogelijk zorg krijgen vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Het Centrum indicatiestelling zorg (CIZ) onderzoekt of u daarvoor in aanmerking komt. Vraag daarom een indicatie aan via www.ciz.nl. Het telefoonnummer is: 088-7891000.

Nadat u een indicatie heeft gekregen, kunt u zich aanmelden bij de Vriezenhof.

Over het algemeen geldt er een wachtlijst, voordat u terecht kunt bij de Vriezenhof. Aan deze lijst kunnen geen rechten worden ontleend. De gegevens zijn een momentopname en worden regelmatig geactualiseerd. Onze cliëntadviseurs onderhouden contact met cliënten die op de wachtlijst staan.

Wachtlijst De Vriezenhof per 1 september 2021

Er staan 4 wachtenden op de lijst voor een éénpersoonsappartement. 

Wachtlijsten aanleunwoningen per 1 september 2021

Buterhof: er staan 6 wachtenden op de lijst voor een appartement. 

Grevinckhoff: er staan 21 wachtenden op de lijst voor een appartement. 

Aanmelden. Indien u zich wilt inschrijven voor de wachtlijst voor de Vriezenhof,  de Buterhof of de Grevinckhoff kunt u een mailtje sturen naar clientadvies@vriezenhof.nl of bellen met tel.nr. 0546-561661 (Marloes Kastermans of Steven van Wessel)

 

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk, internet- en reclamebureau Logo fonds NutsOhra Logo Oranje Fonds Logo Zorgkaart Nederland