"Als erkend leerbedrijf investeren we graag in nieuwe zorgtalenten"

Overlay voor slider afbeelding
Icoon bij Welzijn (ook voor Noabers!)

Welzijn volgens De Vriezenhof

Welzijn wordt vaak beschreven als 'geluk'. Dit geluk ontstaat meestal wanneer het zowel lichamelijk, geestelijk als sociaal goed met u gaat. Hierin spelen gezondheid en vriendschap een grote rol. Maar welzijn is ook een stukje deelname aan de samenleving. Iets wat met name voor onze ouderen van groot belang is. 

Binnen de Vriezenhof bieden wij onze ouderen zoveel mogelijk activiteiten en momenten van sociale contacten, waardoor zij actief blijven deelnemen aan de samenleving. Ook willen wij hiermee voorkomen dat zij zich alleen gaan voelen. Dagbesteding, waarover u op deze website meer kunt lezen, draagt ook bij aan het welzijn van onze ouderen.

Restaurant

Woont uw familielid, vriend(in) of kennis bij ons in de Vriezenhof en lijkt het u gezellig om samen te dineren? Kom dan eens langs in ons restaurant. Hier kunnen bewoners van de Vriezenhof (met eventueel familie of kennissen) en 60+ ‘ers uit Vriezenveen van een warme maaltijd genieten. Laat u verrassen en wees welkom op alle dagen van de week vanaf 12.15 uur. De maaltijd wordt om 12.30 uur geserveerd. 

Voor onze bewoners is het eten in ons restaurant vanzelfsprekend inbegrepen. Bent u geen bewoner van de Vriezenhof? Dan betaalt u voor een 2-gangenmenu € 9,75 en voor een 3-gangenmenu € 11,-, beide inclusief één drankje. Klik hier voor het menu.

Ons restaurant heeft een beperkt aantal plaatsen. Daarom vragen wij u om zich van tevoren aan te melden bij de receptie. Dit kan door op doordeweekse dagen tussen 9.00 - 12.00 uur te bellen naar ons algemene telefoonnummer: 0546-561661. 

Activiteiten

Elke week staan er (bijna) dagelijks verschillende activiteiten op het programma. Activiteiten die verschillen van het spelen van een spelletje tot het bereiden van lekker eten en van het creatief knutselen met diverse voorwerpen tot deelname aan een bingo. Deze activiteiten zijn niet alleen toegankelijk voor onze bewoners, maar voor alle senioren in Vriezenveen. Dus woont u in een aanleunwoning, krijgt u wijkverpleging of heeft u gewoon behoefte aan een gezellige daginvulling? Neem dan deel aan één van de activiteiten. Klik hier voor het activiteitenoverzicht.

 

 

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk, internet- en reclamebureau Logo fonds NutsOhra Logo Oranje Fonds Logo Zorgkaart Nederland