De Vriezenhof juicht voor Oranje!

Overlay voor slider afbeelding

Over ons

Zorgzaam hart van én voor Vriezenveen

De Vriezenhof is al jaren een begrip in en rond Vriezenveen. In 1960 begonnen als eerste ‘bejaardenhuis’ in de gemeente heeft de organisatie zijn inmiddels ontwikkeld tot een woon en zorgcentrum waar ook verpleeghuiszorg wordt geboden. Een liefdevolle plek, in het hart van Vjénne, waar woonruimte met zorg wordt geboden aan bijna 60 bewoners.

Maar ook buiten de muren van het verpleeghuis is de Vriezenhof actief. Zo bieden we al jaren prima thuiszorg, zowel in de aangrenzende aanleunwoningen Grevinckhoff en Buterhof als ook in de rest van Vriezenveen.  Onze medewerkers van de wijkverpleging en huishoudelijke hulp komt u overal tegen. Deskundige en ervaren collega’s die elke dag weer vele mensen zorg en ondersteuning bieden waar ze dat zelf (tijdelijk) niet meer kunnen. 

Welzijn 

Naast kwalitatief goede zorg staat binnen de Vriezenhof ook het belang van welzijn voorop. Bewoners en clienten worden bij ons ook echt gekend. We vinden het belangrijk om inzicht te hebben in hun persoonlijke wensen en behoeften, zodat we hier zoveel mogelijk rekening mee kunnen houden.  
Regelmatig worden er in en vanuit ons verpleeghuis ook leuke activiteiten georganiseerd. Hieraan kunnen niet alleen bewoners maar ook andere inwoners van Vriezenveen- onze ‘noabers’- deelnemen. Noabers zijn ook van harte welkom in ons gezellige restaurant.  Klik hier voor een overzicht van deze activiteiten en het restaurantmenu.

Voor thuiswonende mensen die moeite hebben met het alleen zijn en/of behoefte hebben aan structuur en activering bieden we ook dagbesteding aan . Zij vinden een warm onthaal en professionele begeleiding in onze dagcentra Oons Aaif en de Robijn.

Zo vormen we een zorgzaam hart van en voor Vriezenveen!

Wist u trouwens dat onze kernwaarden hartelijk, gemoedelijk en zorgzaam zijn? Maar dat hoeven we misschien niet eens te vertellen. U ervaart het meteen als u kennismaakt met onze medewerkers. En daar zijn we best een beetje trots op ;)

 

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk, internet- en reclamebureau Logo fonds NutsOhra Logo Oranje Fonds Logo Zorgkaart Nederland