"Werken bij de Vriezenhof is elke dag weer gezellig!"

Overlay voor slider afbeelding
Icoon bij Wijkverpleging

Wijkverpleging door de Vriezenhof

Onze medewerkers kunnen een breed scala aan thuiszorg bij u leveren, om te zorgen dat u zo lang mogelijk in uw vertrouwde woonomgeving kunt blijven. Wij bieden verpleegkundige hulp en zorg aan zowel ouderen als jongere mensen, wanneer sprake is van een chronische ziekte of beperking. Maar ook bij het herstel na bijvoorbeeld een val of operatie. U kunt hierbij denken aan wondzorg of het toedienen van medicatie en injecties, maar ook hulp bij het opstaan, wassen en aankleden. 

De Vriezenhof beschikt bovendien binnen onze wijkteams over ruime expertise op het gebied van dementie en palliatieve zorg, zodat we onze zorg goed kunnen afstemmen op de persoonlijke behoeften van onze clienten. 

Altijd dichtbij, altijd vertrouwd

Onze werkgebied omvat Vriezenveen en directe omgeving. Voordeel van een kleinere organisatie als De Vriezenhof is dat de lijnen kort zijn en de gezichten bekend. Daarmee scheppen we een band van vertrouwen en zijn wij nauw betrokken bij onze cliënten. We hebben goed contact met alle huisartsen en specialisten. Zo zijn wij altijd dichtbij.

Wilt u meer informatie over onze wijkverpleging? Loop gerust eens binnen in ons kantoor aan het Westeinde 52a.

U kunt ook altijd contact opnemen met de collega's van de wijkverpleging:

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk, internet- en reclamebureau Logo fonds NutsOhra Logo Oranje Fonds Logo Zorgkaart Nederland