"Dankzij de beweegtuin blijf ik soepel bewegen"

Overlay voor slider afbeelding
Icoon bij Wijkverpleging

Wijkverpleging door de Vriezenhof

Wonen in de Vriezenhof betekent wonen in een omgeving waarin ons team van professionals dag en nacht voor u klaar staat om u te verzorgen en te begeleiden waar nodig. Maar ook wanneer u in de wijk woont, bent u altijd verzekerd van deskundige hulp in de buurt!

Wij bieden zorg, ondersteuning en begeleiding aan zowel ouderen als jongvolwassenen in Vriezenveen en directe omgeving. Door ons werkgebied af te bakenen, lukt het ons om met veel passie kwalitatief goede zorg te bieden. U kent per slot van rekening onze medewerkers en zij kennen u. Want wat is er fijner dan een bekend gezicht? Daarmee scheppen we een band van vertrouwen en zijn wij nauw bij u betrokken. Ook onderhouden wij sterk contact met huisartsen en specialisten. Zo zijn wij altijd dichtbij. 

"Ongevraagd aan mijn wensen voldoen, als dat geen betrokkenheid is!" 

"De medewerkers van de Vriezenhof die wij over de vloer krijgen zijn allemaal hartstikke aardig en doen hun werk uitstekend. Een tijdje terug stak een van hen er wel met kop en schouders bovenuit. Zij was in haar vrije tijd langs ons huis gereden en zag toen vanuit de auto dat ik het douchematje buiten ophing. Aangezien zij mijn man wel eens wast en het douchematje binnen liet liggen, bedacht zij zich de eerstvolgende keer dat ze bij ons kwam niet. Opeens hing het douchematje na haar bezoek buiten. Dat noem ik nou ongevraagd aan mijn wensen voldoen, als dat geen betrokkenheid meer is!"

- Mevrouw Protsman, echtgenote cliënt uit de wijk 

Zorg rondom het levenseinde

De Vriezenhof beschikt over een gespecialiseerd team voor palliatieve zorg. De medewerkers van dit team verzachten en verlichten uw situatie wanneer er in de laatste levensfase geen uitzicht op herstel meer is. Dit kan bij u thuis of in een speciaal daarvoor ingericht appartement in de Vriezenhof.

 

 

 

 

 

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk, internet- en reclamebureau Logo fonds NutsOhra Logo Oranje Fonds Logo Zorgkaart Nederland