"Werken bij de Vriezenhof is elke dag weer gezellig!"

Overlay voor slider afbeelding

Christelijke identiteit

De Vriezenhof baseert zich op een Protestants Christelijke grondslag. Wij zien ieder mens als waardevol. Hoe anders die ook is dan wij zelf. Wij geloven dat iedereen recht heeft op liefde, aandacht en zorg en dat wij, daar waar dat in ons vermogen ligt, onze bijdrage daaraan mogen/ moeten leveren.

Ook nu nog geven vele bewoners, cliënten, medewerkers en vrijwilligers, ieder op hun eigen manier, invulling aan het geloof in de liefde van God voor alle mensen. Anderen respecteren deze bron waaruit velen inspiratie putten en dragen vanuit hun eigen persoonlijke overtuiging bij aan de liefde, aandacht en zorg die wij aan alle mensen willen geven. We hechten eraan dat iedereen vanuit zijn of haar eigen innerlijke gedrevenheid naar de ander omziet en waar mogelijk voor hem/haar klaar staat. Het verlenen van zorg en welzijn moet naar onze overtuiging van binnenuit komen. Het elkaar respecteren is daarbij een vanzelfsprekendheid.

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk, internet- en reclamebureau Logo fonds NutsOhra Logo Oranje Fonds Logo Zorgkaart Nederland