"Werken bij de Vriezenhof is elke dag weer gezellig!"

Overlay voor slider afbeelding

Werk & opleiding

Wat is er nu mooier dan werken in de ouderenzorg?
Werken bij de Vriezenhof natuurlijk!

Want of je nu werkt in ons verpleeghuis, deel uitmaakt van onze wijkverplegingsteam, huishoudelijke hulp biedt in het dorp, cliënten een mooie dagbesteding biedt of iets anders doet, bij de Vriezenhof vormen we samen het zorgzame hart van en voor Vriezenveen. Dankzij de inzet van al onze 230 medewerkers en 160 vrijwilligers kunnen inwoners van Vjenne op een plezierige manier oud worden in een fijne en veilige omgeving.

We zijn een kleine, nog zelfstandige zorgorganisatie met korte lijnen en een fijne werksfeer. Ondanks onze beperkte omvang, bieden we een totaalpakket aan zorg aan. Dit biedt volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Bij ons ben je geen personeelsnummer. Wij zoeken mensen, geen resources! 

Dat het fijn werken is bij de Vriezenhof, blijkt ook uit de onderstaande resultaten van ons recente medewerkers-onderzoek:

Wil je ook je zorgtalent inzetten bij de Vriezenhof? Kijk dan bij de vacatures, opleidings- en stagemogelijkheden of vrijwilligerswerk op deze site.

  

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk, internet- en reclamebureau Logo fonds NutsOhra Logo Oranje Fonds Logo Zorgkaart Nederland