"Wij doen er alles aan om van uw 'oude dag' iets moois te maken"

Overlay voor slider afbeelding

Vakantiewerk

Ben je op zoek naar leuk vakantiewerk waar je écht iets kan betekenen? Bekijk dan hieronder de vacatures voor vakantiewerk bij de Vriezenhof. Het is natuurlijk mooi meegenomen als je al ervaring hebt in de zorg of een zorgstudie doet, maar ook zonder ervaring kun je bij de Vriezenhof aan de slag met vakantiewerk. Wij vinden het belangrijk dat je enthousiast bent en graag iets wilt betekenen voor onze cliënten.

​De Vriezenhof heeft mogelijkheden voor vakantiewerkers in de huishouding en keuken vanaf 15/16 jaar en voor in de thuiszorg en intramurale zorg vanaf 18 jaar. Dus leuk vakantiewerk dat nog goed betaalt ook!

Huishoudelijke ondersteuning thuis:

Binnen de afdeling huishoudelijke ondersteuning thuis zijn wij nog voor de weken 31, 32, 33 en 34 op zoek naar vakantiekrachten, het liefst met schoonmaakervaring.

Een voorwaarde is dat je van de genoemde weken minimaal drie weken beschikbaar bent.

Ben je geïnteresseerd, mail dan je sollicitatiebrief met daarin vermeld de periode die je beschikbaar bent naar Dini Bril: d.bril@vriezenhof.nl

 

Thuiszorg en zorg intramuraal:

Wat vragen wij:

Derdejaars Verzorgende IG, derdejaars MBO-V niveau 4, en tweedejaars HBO-V niveau 5, uitgaande van schooljaar 2017-2018. 

Je bent bevoegd en bekwaam in:

- Basiszorg

- Medicatiemodule

Verder ben je:

- Flexibel

- Zelfstandig

- Minimaal drie weken aaneengesloten beschikbaar i.v.m. continuïteit van zorg. Onze voorkeur gaat uit naar de weken 32, 33 en 34 (bouwvak). De overige vakantieweken hebben we zeker ook mogelijkheden.

Ben je geïnteresseerd in werken in de thuiszorg, mail dan je sollicitatiebrief met daarin vermeld de periode dat je beschikbaar bent naar Rieke Jaspers Faijer: r.jaspersfaijer@vriezenhof.nl.

Ben je geïnteresseerd in werken in de zorg intramuraal, mail dan je sollicitatiebrief met daarin vermeld de periode dat je beschikbaar bent naar Jeannet Klinkien: j.klinkien@vriezenhof.nl.

 

 

 

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk, internet- en reclamebureau Logo fonds NutsOhra Logo Oranje Fonds Logo Zorgkaart Nederland