"Als erkend leerbedrijf investeren we graag in nieuwe zorgtalenten"

Overlay voor slider afbeelding

Opleidingen en stages

Binnen de Vriezenhof vinden wij het belangrijk om de kwaliteit van leven van onze bewoners te vergroten. Wij zijn van mening dat het opleiden van (toekomstige) medewerkers hierin een belangrijke plaats moet nemen. Daarom krijgen zij bij ons de mogelijkheid zichzelf te ontplooien.

Wij investeren in opleidingen door onder andere het geven van interne scholing: klinische lessen op het gebied van voorbehouden en risicovolle handelingen. Ook artsen en (para)medici verlenen hun medewerking aan interne scholing. Wij bieden onze medewerkers daarnaast de mogelijkheid een aanvraag in te dienen voor op maat gesneden externe opleidingen. 

BOL/BBL-zorg

De Vriezenhof biedt elk jaar een beperkt aantal stageplekken aan, zowel intramuraal in ons verpleeghuis als extramuraal in de wijkverpleging.  Aanspreekpunt hiervoor is onze leerbeleider, Maureen Brinkman: Zij is telefonisch te bereiken via 06-22098969 of per mail: leerbegeleider@vriezenhof.nl 

Stages voor BOL-opleidingen worden altijd geregeld via de scholen. Het heeft daarom geen zin voor studenten om zelf een stageplaats bij ons aan te vragen. Wil je graag stage lopen bij ons, geef dit dan aan bij je stagecoordinator op school.

Voor BBL-stages zijn we voor het schooljaar 2023-2024 voorzien. Er zijn geen BBL-stage-plekken meer beschikbaar.

NB: niveau 5 stageplekken worden niet aangeboden, omdat dit niet aansluit op de zorgvraag van onze bewoners/clienten.  

Kennismaking voor VMBO-ers

Elk jaar geven wij VMBO-leerlingen de mogelijkheid om kennis te maken met werken in de (ouderen)zorg. Dit houdt in dat we een rondleiding geven door de Vriezenhof en informatie geven over het werken in een verzorgingshuis. Zo krijg je een indruk van de organisatie en kun je alles vragen wat je wilt weten.

Wil jij graag werken in de zorg, maar weet je niet precies wat het inhoudt? Neem dan contact opnemen met Maureen Brinkman: 06-22098969 of leerbegeleider@vriezenhof.nl. 

Maatschappelijke stage

De maatschappelijk stage is er om je tijdens schooltijd kennis te laten maken met de samenleving en hieraan een bijdrage te leveren. Lijkt jou het leuk dit bij De Vriezenhof te doen? Stuur een mail naar Maureen Brinkman: 06-22098969 of leerbegeleider@vriezenhof.nl. Beschrijf in deze e-mail waar jou voorkeur ligt en waarom je graag bij de Vriezenhof stage wilt lopen. 

 

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk, internet- en reclamebureau Logo fonds NutsOhra Logo Oranje Fonds Logo Zorgkaart Nederland