"Dankzij de beweegtuin blijf ik soepel bewegen"

Overlay voor slider afbeelding

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden

Hartelijk

Iedereen is welkom bij ons. We zijn altijd vriendelijk. Het is gezellig waar wij werken. We hebben welgemeende aandacht voor elkaar en gaan vriendschappelijk met elkaar om. Zoals Noabers dat gewend zijn te doen. We hebben daarbij altijd een positieve houding. We gaan uit van mogelijkheden, denken in oplossingen en hebben een opgewekte uitstraling.

Gemoedelijk

Een ieder kan zich zelf zijn bij ons. Ieder mens is anders en uniek. We zien, accepteren en waarderen die verschillen.

Het leefritme,  de behoefte en de eigen regie van de client stuurt ons denken en handelen. Dat mag dus verschillen van mens tot mens, als ook in de tijd. We raken er niet door van slag. We nemen elke dag zoals die komt en genieten er met elkaar van.

Zorgzaam

Zorg leveren we samen, met elkaar. Client, mantelzorger, vrijwilliger en medewerker. We kennen elkaar en zijn er voor elkaar. We helpen altijd als dat nodig is. We doen dat met aandacht en luisteren heel goed. En leggen uit wat we gaan doen. Zorg is altijd dichtbij, altijd goed en altijd professioneel. En dus persoonsgericht en veilig.

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk, internet- en reclamebureau Logo fonds NutsOhra Logo Oranje Fonds Logo Zorgkaart Nederland