"Ik maak graag een ommetje in de tuin rondom het huis"

Overlay voor slider afbeelding

Duurzaamheid

Duurzaamheid streven we allereerst na in de dagelijkse praktijk. In zorg en welzijn voor onze bewoners en cliënten, met de inzetbaarheid van onze medewerkers en met de inkoop van producten en diensten. Bij inkoop houden we rekening met de aanschaf van producten die het milieu zo min mogelijk belasten. We hebben onze afvalstromen duidelijk in kaart gebracht en voeren we volgens geldende richtlijnen af. Daarnaast is het merendeeel van de verlichting binnen de Vriezenhof vervangen door LED-verlichting.

De Vriezenhof is volop bezig met de toekomst. Een grootschalige verbouwing of mogelijk zelfs nieuwbouw staat hoog op onze agenda. Bij ontwikkeling en uitvoering van deze plannen speelt duurzaamheid een belangrijke rol. Investeringen moeten niet alleen op korte termijn rendement op gaan leveren maar zeker ook op de lange termijn. We zien vastgoed dan ook niet als doel maar als een belangrijk middel om kwalitatief goede en belevingsgerichte zorg te leveren. Want dat is wat we uiteindelijk voor ogen hebben: het leveren van die zorg en ondersteuning waar onze bewoners tevreden over zijn.

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk, internet- en reclamebureau Logo fonds NutsOhra Logo Oranje Fonds Logo Zorgkaart Nederland