"De verzorg(st)ers zijn hier allemaal hartstikke aardig en doen hun werk goed"

Overlay voor slider afbeelding
Icoon bij Wonen met verpleeghuiszorg

Wonen in De Vriezenhof

Zolang de situatie het toelaat, willen we het liefst allemaal thuis blijven wonen. Thuis; een plek waar u misschien al uw hele leven woont, waar u veel hebt meegemaakt en waar u oude herinneringen op kunt halen. Helaas is het vanwege ouderdom, door lichamelijke of geestelijke klachten, vaak niet voor iedereen mogelijk om de oude dag thuis uit te zitten. Bij de Vriezenhof zijn wij ons ervan bewust hoe belangrijk het is om u thuis te voelen. Op een voor u 'vreemde' plek doen wij er alles aan om u op uw gemak te laten voelen en u de zorg en dienstverlening te geven die u wenst. Daarmee hopen wij in de Vriezenhof zelf voor iedereen een thuis te creëren. 

De Vriezenhof biedt aan 59 bewoners een beschermde woonomgeving met verpleeghuiszorg. Wij beschikken over zowel een- als tweepersoons appartementen. De appartementen zijn voorzien van een zit-slaapkamer, een keuken en een badkamer met eigen douche en toilet. Voor de gezelligheid kunt terecht in de huiskamers op de verdiepingen of in het centrale gedeelte/restaurant van ons verpleeghuis. 

Onze voorzieningen

Zoals we al aangaven, vinden wij het belangrijk dat onze bewoners zich thuis voelen bij ons. Daarom bieden wij verschillende voorzieningen aan die het wonen in De Vriezenhof aangenamer maken. U kunt onder andere deelnemen aan uiteenlopende individuele en groepsgerichte activiteiten. Er staat bijna dagelijks iets leuks op het programma. Wij beschikken over een eigen arts (specialist ouderengeneeskunde) en kunnen u hier in huis fysiotherapie, ergotherapie, logopedie en psychologische hulp bieden wanneer u dit nodig heeft. Ook voor een pedicurebehandeling of bezoek aan de kapper hoeft u de deur niet uit. 

Vast aanspreekpunt

Iedere bewoner heeft een vast aanspreekpunt onder de verzorgenden: de EVV’er. De EVV’er, oftewel Eerst Verantwoordelijke Verzorgende, zorgt ervoor dat de zorg rond de bewoner goed wordt geregeld.

Komt u in aanmerking?

Wanneer u vanwege ziekte, handicap of ouderdom niet meer zelfstandig kunt wonen (ook niet met behulp van thuiszorg), zijn er mogelijkheden om in ons verpleeghuis te komen wonen. U kunt mogelijk zorg krijgen vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Het Centrum indicatiestelling zorg (CIZ) onderzoekt of u daarvoor in aanmerking komt. Vraag daarom een indicatie aan via www.ciz.nl.

Wilt u in aanmerking komen voor een plaats in de Vriezenhof? Neem dan gerust contact op met cliëntadvies (clientadvies@vriezenhof.nl) of bel naar ons algemene telefoonnummer.

 

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk, internet- en reclamebureau Logo fonds NutsOhra Logo Oranje Fonds Logo Zorgkaart Nederland