Actuele situatie besmettingen COVID-19/Corona
per 16 december 2021

16 december 2021 11:36

Aan alle contactpersonen van de bewoners in de Vriezenhof

Vriezenveen, donderdag 16 december 2021

 

Betreft: Corona update

 

Geachte heer, mevrouw,

Graag praat ik u bij over de laatste stand van zaken. En die ziet er goed uit!

De situatie op de begane grond is onveranderd: geen besmettingen. Op de 1e etage zit nog één bewoonster in isolatie. Bij de gisteren gehouden tests bij de nog niet besmette bewoners op de 2e etage bleek geen enkele bewoner positief te testen.

Wij zijn opgelucht dat het er op lijkt dat Corona nu zo goed als uit het huis verdwenen is. Nog slechts één bewoner zit in isolatie op het eigen appartement.

Bovenstaande betekent dat alle extra beperkingen zoals die van kracht ingaande heden zijn opgeheven.

Wel geldt nog het volgende:

  • Bezoek is alleen mogelijk op het eigen appartement van de bewoner. We raden u aan het aantal personen dat gelijktijdig op bezoek komt te beperken.
  • U draagt te allen tijde een mondmasker binnen de Vriezenhof. Alleen als u zit en minimaal de 1,5 meter afstand kan houden, mag het mondmasker af.
  • En natuurlijk gelden de welbekende regels t.a.v. handen wassen, minimaal 1,5 meter afstand houden en het te allen tijde thuis blijven in geval van (milde) klachten (met het advies u te laten testen).

Heeft u specifieke vragen aangaande uw naaste, dan vragen we u om dit kort te sluiten met uw 1e aanspreekpunt binnen de zorg. In onderling overleg is veel mogelijk.

Ik hoop u hiermee voor dit moment voldoende te hebben geïnformeerd. Heeft u vragen, schroom dan niet met ons contact op te nemen via de u bekende nummers.

Met vriendelijke groet,

 

Wout Oldhoff, directeur-bestuurder

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk, internet- en reclamebureau Logo fonds NutsOhra Logo Oranje Fonds Logo Zorgkaart Nederland