Wandel 3
daagse

8 september 2022 14:19

Van 13 t/m 15 september wordt er weer een Avond 3-daagse georganiseerd voor specifieke doelgroepen. Alle bewoners/cliënten van De Vriezenhof evenals cliënten van andere zorgorganisaties in de Gemeente Twenterand kunnen hieraan deelnemen.  Het leuke van deze driedaagse is dat iedereen op zijn eigen manier kan meedoen en uitgedaagd wordt om zoveel mogelijk te bewegen! Door zelf te lopen of rijden (rolstoel/scootmobiel) of met begeleiding van vele vrijwilligers. Samen met familie, vrienden en medewerkers maken we er weer een feestje van! We verzamelen alle dagen om 18.15 uur op het Tilanusplein (voor de Grote Kerk) en we vertrekken om 18.30 uur. Iedere avond wordt een route van maximaal 2,5 kilometer afgeleid.

Onderweg wordt er voor drinken gezorgd en is er een lekkernij te verkrijgen. Voor de gezellige sfeer zorgen we natuurlijk met zijn allen! Iedere bewoner die heeft deelgenomen, ontvangt op de laatste avond een mooie herinnering bij het onthaal.

 

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk, internet- en reclamebureau Logo fonds NutsOhra Logo Oranje Fonds Logo Zorgkaart Nederland