Update m.b.t. Corona:
afschaling maatregelen

17 maart 2022 14:00

Vriezenveen, woensdag 16 maart 2022

Betreft: afschaling maatregelen binnen de Vriezenhof

Geachte heer, mevrouw,

Naar aanleiding van de gisteren bekend gemaakte verdere versoepelingen, informeer ik u graag wat dit betekent voor het dagelijkse leven in De Vriezenhof en onze werkzaamheden in de wijk.

We kiezen er nu niet voor om alle maatregelen overboord te gooien. Het RIVM typeert de huidige situatie in Nederland ook nog steeds als ‘ernstig’.

Welke maatregel blijft gelden?

Een (chirurgisch) mondmasker blijft verplicht voor medewerkers én vrijwilligers (in de Vriezenhof, op de dagbesteding en in de wijk) als zij zich binnen 1,5 meter afstand van kwetsbare bewoners of cliënten bevinden. Ditzelfde geldt voor bezoekers die de huiskamers bezoeken. Op verzoek wordt aan medewerkers of vrijwilligers een FFP-II mondmasker verstrekt. Bij de ingang blijven ook voor bezoek mondkapjes beschikbaar als u er prijs op stelt die te dragen.

Het restaurant is inmiddels volledig open. Noabers zijn weer volop welkom om langs te komen en deel te nemen aan onze activiteiten.

Vanzelfsprekend blijven voor u en voor ons de algemene hygiëne regels gelden en ook de regel dat een ieder bij klachten thuis blijft en zich laat testen.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

 

Wout Oldhoff, directeur-bestuurder

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk, internet- en reclamebureau Logo fonds NutsOhra Logo Oranje Fonds Logo Zorgkaart Nederland