Zondagse update stand van zaken
Covid-19 binnen de Vriezenhof

25 juli 2021 17:38

Geachte 1e contactpersoon,

Gisteren informeerde ik u via de mail over de recente ontwikkelingen t.a.v. het COVID-virus in de Vriezenhof en de consequenties hiervan voor de gang van zaken binnen het huis. Bij dezen een korte update. Ik stel het op prijs als u deze informatie deelt binnen uw familie en kennissenkring van uw naaste(n).

Besmettingen

Vanmiddag zijn de testresultaten van op één na alle overige bewoners van de 1e verdieping binnen gekomen. Gelukkig bleken alle overige bewoners negatief te testen.

Een grote opluchting. Wel zijn een tweetal medewerkers positief getest.  

A.s. woensdag worden alle bewoners van de 1e verdieping voor de 2e keer getest. Als ook al die testen negatief zijn, kunnen de extra maatregelen die nu gelden weer worden opgeheven.

Tot dat moment blijven al onze medewerkers op de 1e verdieping werken met alle persoonlijke beschermingsmiddelen en blijft de bezoekregeling aangepast. Zie hieronder.

Nog even géén bezoek aan bewoners op de 1e verdieping.

Het lijkt ons het verstandigste om, totdat we ook de resultaten van de 2e test op woensdagmiddag binnen hebben, nog géén bezoek aan de bewoners van de 1e verdieping toe te laten. We kiezen wat dat betreft liever de veilige kant, om te voorkomen dat we straks zeggen ‘hadden we maar …’ .

Mocht dat onverhoopt voor uw naaste of u heel moeilijk liggen, dan willen we u vragen om even contact met ons op te nemen. We hopen op uw begrip.

Bezoek aan bewoners op de begane grond en de 2e verdieping.

Voor bezoek aan bewoners op de begane grond en de 2e etage gelden vooralsnog geen beperkingen, maar gelden wel de hieronder vermelde basisrichtlijnen.  

Basisrichtlijnen bezoek

  • u gebruikt weer een mondkapje binnen de muren van de Vriezenhof
  • u registreert zich bij binnenkomst
  • u houdt 1,5 meter afstand van elkaar
  • u wast regelmatig de handen
  • uw bezoek vindt plaats in het appartement van uw naaste
  • het restaurant is niet toegankelijk voor u en uw naaste
  • als u klachten hebt komt u niet op bezoek

Wij vragen u met klem om bovenstaande richtlijnen strikt in acht te nemen. Voorzichtigheid blijft immers nog steeds geboden.

Heeft u nog vragen dan kunt u contact opnemen met Willemijne Steenks. Zij is bereikbaar via nummer 0546-561661.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en hoop met u dat we op korte termijn weer kunnen versoepelen.

Wout Oldhoff, directeur-bestuurder

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk, internet- en reclamebureau Logo fonds NutsOhra Logo Oranje Fonds Logo Zorgkaart Nederland