"Dankzij de beweegtuin blijf ik soepel bewegen"

Overlay voor slider afbeelding

Kosten zorg met verblijf Wlz

Wie betaalt wat?

Als u bij ons woont, wordt de zorg en het verblijf vergoed via de Wet langdurige zorg (Wlz). U heeft recht op diensten en producten die noodzakelijk zijn bij de zorg en uw verblijf. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen verblijf zonder behandeling (als u uw eigen huisarts houdt) en verblijf met behandeling. Daarnaast bieden wij bewoners ook producten en diensten aan die niet onder de Wlz vallen. Hiervoor ontvangt de Vriezenhof geen vergoeding. Daarom vragen wij hiervoor een bijdrage van u. Het gaat dan bijvoorbeeld om het wassen van het bovengoed. 

Kostenoverzicht zorg met verblijf (Wlz) - Wie betaalt wat? 

NB. Dit kostenoverzicht is bedoeld als richtlijn. We hebben geprobeerd om zo volledig mogelijk te zijn, maar de inhoud is niet statisch. Aan de tekst/overzicht kunnen daarom ook geen rechten worden ontleend. Als u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met onze cliëntadviseur: clientadvies@vriezenhof.nl, tel. 06-29541855.

 

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk, internet- en reclamebureau Logo fonds NutsOhra Logo Oranje Fonds Logo Zorgkaart Nederland