Actuele situatie per woensdag 8
december 2021 m.b.t. besmettingen COVID-19/Corona

8 december 2021 20:27

Logo_de_Vriezenhof_2015_Def

Aan alle contactpersonen van de bewoners in de Vriezenhof

Vriezenveen, woensdag 8 december 2021

Betreft: Corona update

Geachte heer, mevrouw,

Graag informeer ik u kort over de laatste stand van zaken inzake Corona binnen de Vriezenhof. Het lijkt heel voorzichtig de goede kant op te gaan. Dat schrijvende realiseer ik me goed dat ons in de afgelopen maand wel een drietal bewoners is ontvallen, waarvan in één situatie Corona waarschijnlijk de oorzaak van het overlijden is geweest.

Op dit moment is de situatie zo dat we op de begane grond nog steeds gevrijwaard zijn van besmettingen. We hopen van harte dat dit zo blijft.

Goed nieuws is er ook m.b.t. de 1e etage. Alle nog niet eerder besmette bewoners die gisteren getest werden bleken allemaal negatief. Met uitzondering van twee bewoners, mogen alle andere bewoners morgen uit quarantaine en wordt ook het leven in de huiskamer weer opgestart. Voor alle bewoners, voor ons en ongetwijfeld ook voor u een opluchting. Bezoek en vrijwilligers zijn vanaf morgen dan ook weer gewoon welkom op de 1e etage. Natuurlijk met inachtneming van de algemene regels.

Bij de laatste PCR-test zaterdag op 2e etage bleken nog drie bewoners extra positief te testen. Vanzelfsprekend zijn de u bekende maatregelen genomen. Donderdag wordt bij de nog niet besmette bewoners andermaal een PCR test afgenomen. In totaal zijn daar nu nog acht bewoners besmet en in isolatie. Van twee bewoners kon de isolatie inmiddels worden opgeheven. De beperkingen op de 2e etage zijn dus nog van kracht.

Op het personele vlak hebben we de laatste dagen gelukkig geen nieuwe besmettingen meer en keren herstelde medewerkers weer terug op het werk.

Ik hoop u hiermee voor dit moment voldoende te hebben geïnformeerd. Heeft u vragen, schroom dan niet met ons contact op te nemen via de u bekende nummers.

Met vriendelijke groet,

 

Wout Oldhoff, directeur-bestuurder

PS: Soms wordt in deze brieven in algemene zin gesproken over de algemene regels of beperkingen. Om te voorkomen dat ze  in elke brief herhaald worden, verwijs ik u graag naar www.vriezenhof.nl/nieuws waarop u alle aan u gestuurde berichten van de afgelopen weken altijd kunt teruglezen.

 

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk, internet- en reclamebureau Logo fonds NutsOhra Logo Oranje Fonds Logo Zorgkaart Nederland