Actuele situatie per donderdag 25
november 2021 m.b.t. besmettingen COVID-19/Corona

25 november 2021 16:13

Aan alle contactpersonen van de bewoners in de Vriezenhof

                                                                                                               Vriezenveen, donderdag 25 november 2021

Betreft: Corona update

Geachte heer, mevrouw,

Gistermorgen informeerde ik u over de positieve sneltest bij één bewoner op de 2e verdieping. Uit de inmiddels afgenomen PCR-testen bij alle bewoners op de 2e etage blijkt dat nu in totaal 5 bewoners op de 2e etage besmet zijn met het Corona-virus. Hun 1e contactpersonen zijn hierover inmiddels geïnformeerd.

A.s. zaterdag 27 november wordt bij de niet besmette bewoners op de 1e etage weer een PCR-test afgenomen. Twee dagen later op maandag 29 november gebeurt dat bij de niet besmette bewoners op de 2e etage. Pas als alle testuitslagen negatief zijn én we zeker weten dat alle besmette bewoners minimaal 48 uur klachtenvrij zijn, kan een verdieping weer ‘vrij worden gegeven’ en kunnen de huidige maatregelen worden afgebouwd.

Tot dan blijven de maatregelen voor onze bewoners, onze medewerkers en u op de 1e en 2e verdieping van kracht zoals we die eerder deze week met u deelden. Wij vragen dan ook van u als u toch op bezoek komt alertheid en voorzichtigheid, in het bijzonder op de 1e en 2e verdieping. Houdt voldoende afstand (> 1,5 meter), draag altijd uw mondmasker en raak geen armleuningen en deurklinken met uw blote hand aan.

Ik hoop u hiermee voor dit moment voldoende te hebben geïnformeerd. Heeft u vragen, schroom dan niet met ons contact op te nemen via de u bekende nummers.

Met vriendelijke groet,

Wout Oldhoff, directeur-bestuurder

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk, internet- en reclamebureau Logo fonds NutsOhra Logo Oranje Fonds Logo Zorgkaart Nederland