Hartverwarmende
bruidsmodeshow

13 februari 2023 12:24

In de maand februari staat binnen de Vriezenhof het thema liefde centraal. Als onderdeel van het ‘liefdevolle’ activiteitenprogramma, werd er afgelopen weekend een heuse bruidsmodeshow georganiseerd in het restaurant van de zorginstelling. Onder grote belangstelling van bewoners, Noabers en andere aanwezigen, werden zaterdagmiddag zo’n veertig prachtige creaties geshowd door vrijwilligers en medewerkers van de Vriezenhof. Ook liep er een aantal kinderen van Gewoon Bijzonder en familieleden van bewoners mee. Er schitterde zelfs nog een bewoonster op de catwalk.

Het was een romantische reis door de tijd, waarbij de verschillende decennia werden aangedaan. De oudste jurk werd al in 1908 voor het eerst gedragen en de meest recente japon op 11 november 2022.

Als klap op de vuurpijl kon ook nog de wens van vrijwilligster Henny Buter worden vervuld. Ze wilde heel graag een keer een bruidsjurk dragen en dat is gelukt. Ze zag er uit als een echte prinses en straalde van top tot teen. Het was een middag met een gouden randje.

 

 

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk, internet- en reclamebureau Logo fonds NutsOhra Logo Oranje Fonds Logo Zorgkaart Nederland