Job-date voor
doeners

4 januari 2023 15:43

Doeners gezocht! - Kom 17 januari ook op Job-Date 

Voor diverse ondersteunende functies binnen ons verpleeghuis en bij clienten thuis, zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Mensen die gewend zijn om de handen uit de mouwen te steken en het fijn vinden om anderen te helpen. 

Heb jij net als de Vriezenhof hart voor de zorg? Kom dan op dinsdag 17 januari ook op date. Niet om een leuke partner, maar wel om een nieuwe baan te vinden.

Je bent om 19 uur welkom in het restaurant van ons verpleeghuis aan de Jonkerlaan 5. We laten we je deze avond graag kennismaken met verschillende functies waarvoor we mensen nodig hebben. We vertellen je alles over wat we jou te bieden hebben. Zoals een mooi salaris, aantal uren afgestemd op jouw wensen en gezellige collega's.  

Er zijn collega's aanwezig die graag iets vertellen over hun werk en al je vragen kunnen beantwoorden. Laat je informeren en kom sfeer proeven. Misschien ga jij dan binnenkort wel bij ons aan de slag als huishoudelijke hulp, assistent Wonen, Welzijn en Zorg of facilitair medewerker in de keuken of wasserij. 

Meld je aan door een mail te sturen naar: info@vriezenhof.nl

 

 

 

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk, internet- en reclamebureau Logo fonds NutsOhra Logo Oranje Fonds Logo Zorgkaart Nederland