"Wij doen er alles aan om van uw 'oude dag' iets moois te maken"

Overlay voor slider afbeelding
Icoon bij Dagbesteding

Dagbesteding bij De Vriezenhof

Bent u eenzaam? Verveelt u zich regelmatig? Bent u wel eens in de war? Of heeft u problemen met het indelen van uw dag? Dan is de dagbesteding bij De Vriezenhof misschien iets voor u!

Een (zinvolle) dagbesteding is een belangrijk element in het leven van de mens. Dagbesteding kan een uitkomst bieden in eenzame situaties. Ook zorgt het hebben van dagbesteding voor dagritme. Wij willen door middel van onze eigen dagcentra senioren het gevoel geven zinvol bezig te zijn, door hen uit te dagen en in verbinding te laten staan met anderen. Maar het belangrijkste vinden wij dat u tijdens de dagbesteding plezier beleeft en dat u 's avonds met een fijn gevoel kunt terugkijken op de dag.

Kom langs in Oons Aaif of 't Vuurhuus

De Vriezenhof organiseert diverse activiteiten voor senioren en begeleidt en ondersteunt hen in haar dagvoorzieninglocaties Oons Aaif en ‘t Vuurhuus. Wij bieden van maandag tot en met vrijdag dagbesteding aan, zowel 's ochtends als 's middags. 

Zo ziet een dag in onze dagcentra eruit...

’s Ochtends starten we rustig met een kopje koffie of thee, waarbij u de gelegenheid krijgt een praatje te maken of rustig de krant te lezen. Daarna volgt er een activiteit. Denk hierbij aan een spel, een knutselactiviteit, groepsgymnastiek of een wandeling. Ook helpen wij onze eigen keuken wel eens met het voorbereiden van maaltijden. ’s Middags is er een rustuurtje waarin het mogelijk is om even te slapen of om iets voor uzelf te doen. Daarna staat er nog een activiteit op het programma en voordat u het weet is de dag voorbij. 

Af en toe organiseren wij busreizen voor onze senioren, waarbij een groepsuitje op het programmma staat. Wij gaan dan bijvoorbeeld gezellig met z'n allen een dag naar de dierentuin of brengen samen met u een bezoekje aan een tuincentrum, een kerstmarkt of een andere bezienswaardigheid.

Interesse?

Hebt u interesse in het dagcentrum? Bel dan naar ons algemene nummer 0546-561661 en vraag naar Jeanet Goosselink of neem rechtstreeks contact op met Jeanet door te mailen naar j.goosselink@vriezenhof.nl

 

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk, internet- en reclamebureau Logo fonds NutsOhra Logo Oranje Fonds Logo Zorgkaart Nederland