Vrijwilligers
bedankt!

7 juni 2023 09:54

De Vriezenhof is dankbaar voor alle vrijwilligers die dagelijks, op welke manier dan ook, hun steentje bijdragen aan het welzijn voor al onze bewoners en cliënten. Reden genoeg om ze ook dit jaar weer even extra in het zonnetje te zetten. Gisteravond waren alle vrijwilligers daarom uitgenodigd voor een gezellige feestavond. Dit keer was het thema " Vjenne". Medewerkers van de Vriezenhof stapten deze avond zelf even in de rol van vrijwilliger en zorgden ervoor dat alle vrijwilligers werden bediend. 

Alle vrijwilligers werden ontvangen door "Complimentendames" en kregen een welkomstdrankje in de vorm van een " Vjennebitter" mét een complimentje. Theatergroep STROEF heeft voor de invulling van de avond verzorgd met onder andere een superleuke pubquiz over Vjenne. Er werd fanatiek gespeeld en vooral veel gelachen! Ook kon er genoten worden van een heerlijk koud en warm buffet.

Na afloop was er voor alle vrijwilligers een krentenwegge van Bakkerij Schipper ('n Bootsman).

 

 

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk, internet- en reclamebureau Logo fonds NutsOhra Logo Oranje Fonds Logo Zorgkaart Nederland