Jobdate 11
december

30 november 2023 14:04

Doeners gezocht! - Kom Job-daten op 11 december

Op zoek naar een leuke baan? Kom dan op maandag 11 december ook op date. Niet om een leuke partner, maar wel om een nieuwe baan te vinden.

Binnen de Vriezenhof is er plek voor een aantal nieuwe medewerkers Wonen en Welzijn. Voor deze leuke en veelzijjdige functie zijn we op zoek naar mensen die gewend zijn om de handen uit de mouwen te steken en het fijn vinden om anderen te helpen. Echter doeners met een hart voor de ouderenzorg. Onze medewerkers W&W hebben een divers takenpakket. Zo helpen ze o.a. onze bewoners met de maaltijden, ondersteunen bij welzijnsactiviteiten en zorgen ervoor dat alles keurig schoon is.

Klinkt leuk? Ook als je geen zorgopleiding hebt, maar je wel blij wordt van dit soort werk, komen we graag met je in contact. We hebben diverse W&W collega's die hiervoor heel ander werk hebben gedaan, maar die nu met veel plezier bij ons werken. 

Je bent om 19 uur welkom in het restaurant van ons verpleeghuis aan de Jonkerlaan 5. We laten we je deze avond graag kennismaken met de functie van medewerker W&W en vertellen je alles over wat we jou te bieden hebben. Zoals een mooi salaris, aantal uren afgestemd op jouw wensen en natuurlijk gezellige collega's.  

Er zijn collega's aanwezig die graag iets vertellen over hun werk en al je vragen kunnen beantwoorden. Laat je informeren en kom sfeer proeven. Misschien ga jij dan binnenkort wel bij ons aan de slag?  Meld je aan door een mail te sturen naar: info@vriezenhof.nl o.v.v. Jobdate.

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk, internet- en reclamebureau Logo fonds NutsOhra Logo Oranje Fonds Logo Zorgkaart Nederland