Opening
centrumlocatie

26 oktober 2022 12:12

Het zal u ongetwijfeld zijn opgevallen dat het logo van de Vriezenhof prijkt op het voormalige reisbureau aan het Westeinde. De dames van ‘team Wijk’ van de wijkverpleging hebben hier inmiddels hun kantoor gevestigd. Vandaag (woensdag 26 oktober) vond de feestelijke opening plaats. Vele cliënten en andere belangstellende kwamen langs voor een kopje koffie en namen een kijkje. Dhr. Aman, client van De Vriezenhof verrichtte de openingshandeling.

De Vriezenhof wil met de nieuwe locatie beter zichtbaar zijn en nog meer mensen kennis laten maken met ons brede zorgaanbod. Het is niet alleen een kantoor, maar ook een plek bieden waar iedereen terecht kan met zorgvragen. Elke woensdag, tijdens de weekmarkt, is clientadviseur Marloes Kastermans aanwezig om actief met mee te denken over een passend zorgaanbod. Op andere dagen is er vaak wel iemand van de wijkverpleging aanwezig om vragen te beantwoorden. We nodigen iedereen uit om vooral eens binnen te stappen.

Het is de bedoeling dat er ook informatiebijeenkomsten plaats gaan vinden over verschillende zorg gerelateerde onderwerpen, ziekten, etc. Cliënten en andere geïnteresseerden kunnen hier van ons en van elkaar leren. De Vriezenhof wil zo nog meer een zorgzaam hart van én voor Vriezenveen vormen.

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk, internet- en reclamebureau Logo fonds NutsOhra Logo Oranje Fonds Logo Zorgkaart Nederland