Gezocht
vrijwilligers!

Wij zoeken jou!

14 september 2017 14:02

Houd jij van gezelligheid en omgaan met mensen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Vrijwilligers zijn een onmisbare schakel in de zorg. Woon- en Zorgcentrum De Vriezenhof is op zoek naar vrijwilligers voor diverse activiteiten die dagelijks worden georganiseerd. 

Gastheer/gastvrouw restaurant

Wij zijn wij op zoek naar gastvrouwen of gastheren die kunnen ondersteunen in ons mooie vernieuwde restaurant. Je helpt mee met het dekken van de tafels, haalt en brengt de cliënten en helpt maaltijden uitserveren; daarnaast bied je hulp daar waar het nodig is. Ben jij voor één of meerdere middagen per week beschikbaar van 11:00 uur tot 13:30 uur? We horen het graag! 

Gastheer/gastvrouw koffie schenken

Daarnaast zijn wij op zoek naar vrijwilligers die in de ochtend of 's avonds koffie willen schenken voor onze cliënten. Ook hier help je met het halen en brengen van cliënten, zorgt voor een heerlijk kopje koffie of thee en naast kopjes afruimen is er uiteraard tijd voor een praatje met de cliënten. 

Goede sfeer en aandacht vinden we erg belangrijk. Ben jij één of meerdere dagen per week beschikbaar van 09.15 uur tot 11.00 uur of van 18.30 uur tot 21.00 uur? Dan komen we graag met je in contact. 

Ondersteuners bij activiteiten

Tot slot zijn wij op zoek naar vrijwilligers die kunnen ondersteunen bij diverse activiteiten. Hierbij kun je denken aan wandelen, bingo, creatieve activiteiten, uitstapjes en diverse individuele activiteiten. De tijden voor deze activiteiten variëren en zijn altijd in overleg. 

Wat hebben wij nog meer te bieden? 

• Je ontvangt een leuke attentie als je je aanmeldt; 

• bent te gast op de gezellige vrijwilligersavond;

• ontvangt een kerstpakket; 

• je bent werkzaam in een ontspannen sfeer! 

Wil jij je ook als vrijwilliger inzetten bij de Vriezenhof? Je bent van harte welkom. Wij nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Je kunt contact opnemen met Diana Eggengoor, medewerker welzijn via telefoonnummer 0546-561661 of via de mail d.eggengoor@vriezenhof.nl.

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk, internet- en reclamebureau Logo fonds NutsOhra Logo Oranje Fonds Logo Zorgkaart Nederland