Vriezenhof neemt afscheid
van Hans Fokke

1 februari 2019 14:09

Onlangs werd afscheid genomen van Hans Fokke als voorzitter van de raad van toezicht.

Tijdens een etentje werd Hans bedankt voor zijn jarenlange inzet. Hij was lid van de raad van toezicht vanaf 2007 en sinds januari 2009 was hij voorzitter.

Paul de Jongh, directeur-bestuurder van de Vriezenhof, overhandigde hem een boeket bloemen en een bon. Daarnaast ontving Hans een spiegelklok, met daarin het logo van de Vriezenhof gegraveerd. De klok symboliseert de tijd die Hans in de Vriezenhof gestoken heeft. Het feit dat de klok ook een spiegel is en het logo van de Vriezenhof draagt symboliseert het feit dat wanneer Hans naar zichzelf in de spiegel kijkt hij altijd een stukje Vriezenhof zal blijven zien. Hoeveel tijd er na zijn afscheid ook mag verstrijken.

Tijdens zijn toespraak memoreerde Paul aan de hoge betrokkenheid van Hans bij de Vriezenhof. Regelmatig kwam Hans voorbij om te polsen hoe de zaken ervoor stonden. Hans zocht het contact om goed op de hoogte te blijven. Zijn informele stijl maakte hem toegankelijk en maakte dat mensen hem deelgenoot maakten van wat hen bezighield.

Jarenlang was nieuw- of verbouw van de Vriezenhof onderwerp van gesprek tijdens vergaderingen. Paul was blij dat hij tijdens de laatste vergadering van Hans kon meedelen dat Habion akkoord was gegaan met de verkoop van de Vriezenhof.

Hans bedankte op zijn beurt Ingeborg Oldenhuis Arwert-Ormel voor haar werkzaamheden als lid van de raad van toezicht, gedurende acht jaar.

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk, internet- en reclamebureau Logo fonds NutsOhra Logo Oranje Fonds Logo Zorgkaart Nederland