Avond3daagse groot
succes!

Avond3daagse specifieke doelgroepen was een groot succes!

23 juni 2016 09:46

Na maanden van organisatie en voorbereiding was het dan zover; de avond3daagse voor specifieke doelgroepen kon beginnen! De Vriezenhof was met ongeveer 110 personen (deelnemers en begeleiders) goed vertegenwoordigd.

Dinsdag 21 juni
Op dinsdag 21 juni was het iets voor 18.30 uur een drukte van belang op het Tilanusplein. Deelnemers en begeleiders van de Vriezenhof, TMZ de Weemelanden, Philadelphia en de Koningshoeve stonden allemaal paraat om een afstand van ongeveer 2 km af te leggen. In totaal ongeveer 225 personen!

Deze avond was het de eer aan burgemeester Visser om het ‘startschot’ te geven. Hij vond het prachtig om te zien, dat er zoveel mensen aanwezig waren om aan dit evenement deel te nemen. Na een paar prachtige woorden, gaf hij het samen met een cliënt van Philadelphia ‘ het startschot’ en konden we beginnen.

De route was mooi en goed vol te houden. Bij TMZ de Weemelanden kreeg iedereen wat drinken en een plak cake aangeboden, om vervolgens de route verder af te leggen.Het weer zat gelukkig mee, waardoor iedereen droog op het TIlanusplein aankwam. Daaropvolgend stond er in de Vriezenhof de koffie klaar en hebben we nog even gezamenlijk koffie gedronken.

Woensdag 22 juni
Woensdag 22 juni was het de eer aan Jessica Torny (bondscoach damesvoetbal onder de 19) om het ‘startschot’ te geven. Deze avond stond er weer een mooie route op het programma, met een stop die bij de Vriezenhof stond gepland. Hier kreeg iedereen wat te drinken en een blokje kaas, welke werd aangeboden door Ed’s Kaashuis te Vriezenveen.

Ook stonden de Sentimenties uit Hardenberg hier buiten op het plein om een aantal liederen te zingen. Het was prachtig! De route vervolgde zich door de beweeg- en beleeftuin van de Vriezenhof. Iedereen genoot en er werden zelfs nog wat oefeningen uitgevoerd. 

Nadat iedereen zijn of haar stempel op het Tilanusplein had gehaald, stond er wederom koffie klaar in de Vriezenhof. Hier kon iedereen nog even genieten van de Sentimenties, die een aantal liederen voor ons kwam zingen!

Donderdag 23 juni
En zo was de laatste avond alweer aangebroken.Het was donderdag 23 juni tropisch warm, maar toch deed iedereen gewoon weer mee! Deze avond sprak directeur Paul de Jongh een aantal woorden en mocht mw. Prijs het ‘startschot’ geven. Dit deden ze samen fantastisch! Deze dag was de stop gepland bij 'Het wapen van Vriezenveen'. Ondanks de warmte smaakte het balletje gehakt prima! Vanaf het Wapen zette de stoet zich voort naar het Tilanusplein, waar alle deelnemers een medaille en een roos ontvingen. De muzikale omlijsting werd verzorgd door het B-orkest van de Vriezenveense Harmonie. Het was één muzikaal feest; prachtig!

Na afloop genoot iedereen nog even na in de Vriezenhof, waar men werd voorzien van een hapje en een drankje. De avond3daagse 2016 was een groot succes. Het mooiste van de 3 dagen was al die genietende deelnemers. Ontroerend om te zien.

Iedereen die heeft meegedaan ontzettend bedankt. Zonder jullie was het geen succes geworden!

 

Hartelijke groeten,

Diana Eggengoor, Jeanet Goosselink en Annelies Westerik

Organisatie Avond3daagse

 

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk, internet- en reclamebureau Logo fonds NutsOhra Logo Oranje Fonds Logo Zorgkaart Nederland