Feestelijke introductie
Hofpas

20 juni 2019 13:11

Op maandag 17 juni jl. vond de feestelijke introductie plaats van de Hofpas, een persoonlijke betaalpas.

Bewoners en bezoekers van De Vriezenhof kunnen vanaf die dag producten en diensten afrekenen met een persoonlijke pas. De Vriezenhof wil hiermee de veiligheid vergroten en haar cliënten, familie en andere betrokkenen nog meer service bieden.

De zogeheten ‘Hofpas’ werd feestelijk geïntroduceerd. Er waren die dag twee bijeenkomsten gepland om bewoners en bezoekers nader te informeren. Men werd ontvangen met een kop koffie en een petit four met daarop een afbeelding van de Hofpas.

De eerste pas werd ’s ochtends uitgereikt aan mw. Stegeman-Otten, bewoonster van de Vriezenhof, nadat ze een gedicht had voorgelezen. Daarnaast werd nog een filmpje vertoond, dat een aantal medewerkers van de werkgroep had gemaakt. Dit filmpje bracht duidelijk in beeld hoe handig de pas is in vergelijking met gebruik van klein geld.

’s Middags werd het gedicht voorgelezen door mw. Smelt.

Alle aanwezigen kregen hun Hofpas uitgereikt, die aan een keycord was bevestigd.

De Hofpas is een bewuste keuze. Hiermee neemt de Vriezenhof afscheid van de stroom contant geld binnen de organisatie. Dit is veiliger voor onze cliënten en bezoekers en minder bewerkelijk voor onze medewerkers.”

Mensen kunnen met de Hofpas o.a. maaltijden, deelname aan activiteiten, gebak en postzegels afrekenen via een scanapparaat. Dat gebeurt conform de met hen gemaakte afspraken en abonnementen. Maandelijks wordt het bedrag via automatische incasso geïnd. Pashouders – of hun familie - houden via een online systeem inzicht en controle.

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk, internet- en reclamebureau Logo fonds NutsOhra Logo Oranje Fonds Logo Zorgkaart Nederland