Bezoekregeling i.v.m. coronavirus per
19 augustus 2020

19 augustus 2020 15:18

De Vriezenhof is een ‘Coronavrij’ huis en wil dat ook heel graag blijven.

Wij vertrouwen erop dat u als bezoeker zich bewust bent van uw verantwoordelijkheid. Daarom vragen wij u even stil te staan bij de wijze waarop u nu daarmee omgaat en voor uzelf de vraag te beantwoorden ‘is het verantwoord om op bezoek te gaan in de Vriezenhof’? Alleen uzelf kunt die vraag in alle eerlijkheid beantwoorden. Als u die vraag met ‘ja’ kunt beantwoorden dan bent u van harte welkom. Daarbij vragen wij u het volgende in acht te nemen:

 • Bij binnenkomst uw handen goed te reinigen
   
 • 1,5 meter afstand in acht te nemen
   
 • Uw gegevens op het formulier te schrijven dat bij de ingang ligt. Dit doen wij ook voor uw eigen veiligheid. Mocht er een situatie ontstaan van besmetting geeft dat ons de gelegenheid heel direct te communiceren naar degene die op bezoek is geweest.
   
 • U hoeft geen afspraak te maken (ook niet voor in het weekend). Wij vragen u wel dringend om u aan de regels van het RIVM te houden.
   
 • Komt u terug van vakantie uit een gebied dat door het RIVM is aangemerkt met code oranje of u bent in een gebied geweest waarvan u weet dat er besmettingen zijn, dan verzoeken wij u dringend om tien dagen niet op bezoek te komen.

In principe hanteren wij een maximale bezoektijd van een uur, maar ook hierbij vragen wij u alert te zijn op wat er om u heen gebeurt. Als er verder weinig bezoek is, zullen wij u niet na een uur ‘wegsturen’. We vragen u echter wel wanneer het wat drukker op de afdeling is u aan de tijd te houden. Daarnaast hebben wij tijdens de Coronatijd geleerd dat een wat prikkelarme omgeving voor de meeste bewoners heel plezierig is.

Verder adviseren wij u de app ‘Coronamelder’ op uw telefoon te activeren. In Twente is hij actief en kan hij heel nuttig zijn bij het voorkomen van of het bewust zijn van besmetting in uw omgeving.

Samen met u investeren we hiermee in de gezondheid van onze bewoners en medewerkers.

 

             

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk, internet- en reclamebureau Logo fonds NutsOhra Logo Oranje Fonds Logo Zorgkaart Nederland