De Vriezenhof zet eerste
stap naar nieuwbouw

6 september 2019 15:17

Woon- en zorgcentrum De Vriezenhof werd woensdag 4 september officieel eigenaar van het gebouw aan de Jonkerlaan 5 in Vriezenveen. Hiermee is de Vriezenhof eindelijk in Vriezenveense handen. De locatie werd tot voor kort gehuurd van woningcorporatie Habion.

Directeur Paul de Jongh benadrukt de impact van de eigendomsoverdracht: “Nu het pand daadwerkelijk ons bezit is, kunnen we onze plannen voor de toekomst verder concretiseren. We gaan nl. onze centrale plaats in Vriezenveen verder uitbouwen. De Vriezenhof wil, mede door samenwerking met andere partijen, een ‘buurthuisfunctie’ - in de breedste zin van het woord – vervullen. Een mooie omgeving waar Vriezenveners wonen en elkaar ontmoeten, een plek waar ze trots op kunnen zijn!”

Concreet betekent dit dat er de komende tijd volop aan de nieuwbouwplannen gewerkt gaat worden, om deze visie verder vorm te geven. Het perceel zal – zodra alle seinen (omtrent vergunningen, financiering en medezeggenschap) op groen staan - gefaseerd opnieuw worden bebouwd en ingedeeld.

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk, internet- en reclamebureau Logo fonds NutsOhra Logo Oranje Fonds Logo Zorgkaart Nederland