Geef uw stem
aan de ouderenzorg

13 november 2023 10:52

Nederland vergrijst in snel tempo en het aantal zorgmedewerkers stijgt niet mee. Dat vraagt iets van ons allemaal. Van ouderenzorgorganisaties tot het bedrijfsleven, van de overheid tot iedere inwoner. Het vraagt van ons om de zorg goed te organiseren. Anders te organiseren. We moeten ons met elkaar gaan voorbereiden op de zorg van morgen. Dit begint al met de keuze voor de ouderenzorg. Geef daarom op 22 november bij de Tweede Kamerverkiezingen ook uw stem aan de ouderenzorg!

Kieskompas over de zorg

Speciaal voor deze Tweede Kamerverkiezingen heeft Actiz, branchevereniging van zorgorganisaties, het Zorgkieskompas gelanceerd. Deze tool geeft u inzicht in hoe politieke partijen aankijken tegen de uitdagingen in de zorg. Het Zorgkieskompas is een onafhankelijk en wetenschappelijk onderbouwd hulpmiddel voor iedereen die een weloverwogen stemkeuze wil maken. Wilt u ook weten welke partijen de zorg belangrijk vindt en hoe dat terugkomt in hun partijprogramma? Ga dan snel naar www.actiz.nl/een-kieskompas-speciaal-over-de-zorg.

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk, internet- en reclamebureau Logo fonds NutsOhra Logo Oranje Fonds Logo Zorgkaart Nederland