"De verzorg(st)ers zijn hier allemaal hartstikke aardig en doen hun werk goed"

Overlay voor slider afbeelding

Opleidingen en stages

Binnen de Vriezenhof vinden wij het belangrijk om de kwaliteit van leven van onze bewoners te vergroten. Wij zijn van mening dat het opleiden van (toekomstige) medewerkers hierin een belangrijke plaats moet nemen. Daarom krijgen zij bij ons de mogelijkheid zichzelf te ontplooien.

Wij investeren in opleidingen door onder andere het geven van interne scholing: klinische lessen op het gebied van voorbehouden en risicovolle handelingen. Ook artsen en (para)medici geven hun medewerking aan interne scholing. Wij bieden onze medewerkers daarnaast de mogelijkheid een aanvraag in te dienen voor op maat gesneden externe opleidingen. 

BOL/BBL zorg

Voor het schooljaar 2021 - 2022 heeft de Vriezenhof helaas geen BBL-plaatsen meer beschikbaar. De opleidingen tot verzorgende IG, verpleegkundige niveau 4 en 5 kun je via twee leerwegen volgen: de BOL en de BBL. Heb je interesse? Neem dan contact op met de afdeling P&O (p&o@vriezenhof.nl). 

VMBO-caroussel

Wij organiseren jaarlijks een VMBO-caroussel. Dit houdt in dat we een rondleiding geven door de Vriezenhof en informatie geven over het werken in een verzorgingshuis. Zo krijg je een indruk van de organisatie en kun je alles vragen wat je wilt weten.

Wil jij graag werken in de zorg, maar weet je niet precies wat het inhoudt? Dan kun je samen met je klas langskomen op deze dag. Zo kun je je alvast voorbereiden op de keuze voor een vervolgopleiding.

Voor meer informatie over de jaarlijkse VMBO-caroussel of opleidingen en stages, kun je contact opnemen met de afdeling P&O (t: 0546-561661, e: (p&o@vriezenhof.nl).

Maatschappelijke stage

De maatschappelijk stage is er om je tijdens schooltijd kennis te laten maken met de samenleving en hieraan een bijdrage te leveren. Lijkt jou het leuk dit bij De Vriezenhof te doen? Meld je dan per e-mail aan bij Diana Eggengoor (d.eggengoor@vriezenhof.nl). Beschrijf in deze e-mail waar jou voorkeur ligt en waarom je graag bij de Vriezenhof stage wilt lopen. Diana is onze activiteitenbegeleidster en gaat voor jou bekijken of er mogelijkheden zijn om bij ons stage te lopen.  

 

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk, internet- en reclamebureau Logo fonds NutsOhra Logo Oranje Fonds Logo Zorgkaart Nederland