"Wij doen er alles aan om van uw 'oude dag' iets moois te maken"

Overlay voor slider afbeelding

Opleidingen en stages

Binnen de Vriezenhof vinden wij het belangrijk om de kwaliteit van leven van onze bewoners te vergroten. Wij zijn van mening dat het opleiden van (toekomstige) medewerkers hierin een belangrijke plaats moet nemen. Daarom krijgen zij bij ons de mogelijkheid zichzelf te ontplooien.

Wij investeren in opleidingen door onder andere het geven van interne scholing: klinische lessen op het gebied van voorbehouden en risicovolle handelingen. Ook artsen en (para)medici verlenen hun medewerking aan interne scholing. Wij bieden onze medewerkers daarnaast de mogelijkheid een aanvraag in te dienen voor op maat gesneden externe opleidingen. 

BOL/BBL zorg

Voor het schooljaar 2022 - 2023 heeft de Vriezenhof helaas geen BBL-plaatsen meer beschikbaar. De opleidingen tot verzorgende IG, verpleegkundige niveau 4 en 5 kun je via twee leerwegen volgen: de BOL en de BBL. Heb je interesse? Neem dan contact op met Maureen Brinkman: 06-22098969 of leerbegeleider@vriezenhof.nl 

Kennismaking voor VMBO-ers

Elk jaar geven wij VMBO-leerlingen de mogelijkheid om kennis te maken met werken in de (ouderen)zorg. Dit houdt in dat we een rondleiding geven door de Vriezenhof en informatie geven over het werken in een verzorgingshuis. Zo krijg je een indruk van de organisatie en kun je alles vragen wat je wilt weten.

Wil jij graag werken in de zorg, maar weet je niet precies wat het inhoudt? Neem dan contact opnemen met Maureen Brinkman: 06-22098969 of leerbegeleider@vriezenhof.nl. 

Maatschappelijke stage

De maatschappelijk stage is er om je tijdens schooltijd kennis te laten maken met de samenleving en hieraan een bijdrage te leveren. Lijkt jou het leuk dit bij De Vriezenhof te doen? Stuur een mail naar Jeannet Klinkien, netwerkcoordinator: j.klinkien@vriezenhof.nl. Beschrijf in deze e-mail waar jou voorkeur ligt en waarom je graag bij de Vriezenhof stage wilt lopen. 

 

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk, internet- en reclamebureau Logo fonds NutsOhra Logo Oranje Fonds Logo Zorgkaart Nederland