"Werken bij de Vriezenhof is elke dag weer gezellig!"

Overlay voor slider afbeelding

IKBINDR- opleidingsmogelijkheden

De Vriezenhof neemt deel aan IKBINDR

Om hart voor de zorg te kunnen hebben en houden, is het van belang om over deskundige en gemotiveerde medewerkers te kunnen beschikken: nu en in de toekomst. Daarom heeft De Vriezenhof zich verbonden aan IKBINDR. Dit is een initiatief van het Twents Fonds Voor Vakmanschap waarmee werkgevers bijdragen aan een positieve leercultuur en scholing van mensen op MBO niveau.

Wat is IKBINDR?

De arbeidsmarkt verandert in hoog tempo en het behouden van een vitale Twentse economie is van groot belang. Het Twents Fonds Voor Vakmanschap wil, in samenwerking met aangesloten organisaties, de uitdagingen van tekorten op de arbeidsmarkt bestrijden. Het motto van IKBINDR is ‘een Leven Lang Ontwikkelen’. Personeel wordt goed opgeleid en blijft bij op het gebied van nieuwe ontwikkelingen, de doorstroom wordt gestimuleerd en een betere aansluiting tussen onderwijs en de arbeidsmarkt wordt gerealiseerd.

Hoe werkt IKBINDR?

Wanneer een werknemer zich wil laten her- bij- of omscholen, dan wordt 50% gefinancierd door het Twents Fonds Voor Vakmanschap. De overige 50% aan scholingskosten voor opleidingen, trainingen en/of cursussen worden door ons betaald.

Instructiekaart IKBINDR

 

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk, internet- en reclamebureau Logo fonds NutsOhra Logo Oranje Fonds Logo Zorgkaart Nederland