"We vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt"

Overlay voor slider afbeelding

Missie en visie

Missie

De Vriezenhof wil het mede mogelijk maken dat mensen op hun eigen manier plezierig oud kunnen worden in een fijne en veilige omgeving. Daar waar mensen elkaar respecteren en waarderen ondanks (of juist dankzij) hun verschillen op uiteenlopende terreinen (gezondheid, sociaal netwerk, achtergrond, etc.)

Visie

Wij willen dat ouderen in en rondom de Vriezenhof, ongeacht hun gezondheidssituatie, plezierig kunnen blijven wonen. Hun welbevinden op het sociale, mentale, geestelijke en lichamelijke vlak willen we positief beïnvloeden. Met bewoners, mantelzorgers, vrijwilligers en medewerkers vormen we het kloppende hart van én voor Vriezenveen en haar inwoners. Ouderen die wat verder weg wonen in Vriezenveen betrekken we graag bij onze activiteiten in en rondom de Vriezenhof. Waar professionele deskundige zorg wordt gevraagd én nodig is, bieden wij deze liefdevol en met respect. Wij doen dat dichtbij de client en kleinschalig van vorm.

 

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk, internet- en reclamebureau Logo fonds NutsOhra Logo Oranje Fonds Logo Zorgkaart Nederland