Samenwerking LucasIT en De
Vriezenhof bevalt uitstekend

27 juli 2022 11:19

Een man een man, een woord een woord. Nog voordat de contracten ondertekend waren, was de dienstverlening dan ook al gestart. Sinds eind 2021 verzorgt LucasIT uit Albergen de ICT van ouderenzorgorganisatie De Vriezenhof. De Vriezenhof is actief op het gebied van verpleeghuiszorg, wijkverpleging, huishoudelijke hulp in de wijk en dagbesteding in Vriezenveen. Zo vormt zij het hart van én voor Vriezenveen. Lucas IT opereert met name regionaal en levert alles op het gebied van automatisering en alles wat daar bij hoort. Van server tot videokaart en van laptop tot CAD-station. In haar vond de Vriezenhof een passend ICT-partner. Een bedrijf waarbij de menselijke maat voorop staat en die er alles aan doet om de ICT ‘gewoon goed én veilig te laten werken’, waarbij voorkomen wordt dat er onnodig grote investeringen gedaan moeten worden.

Sinds begin 2022 werkt de Vriezenhof volledig in de cloud bij LucasIT. Elke medewerker heeft een eigen digitale werkplek die tijd- en plaatsonafhankelijk vanaf elk device kan worden benaderd. Naast het beheer van de kantoorautomatisering verzorgt LucasIT ook het mobile device management (laptops, iPads en mobiele telefoons). Dinsdag 26 juli 2022 vond een tussentijdse evaluatie plaats. Samen met  Rogier Scholte Lubberink (LucasIT), Karlien Torny en Anja Smelt (helpdesk ICT de Vriezenhof) kon met tevredenheid worden vastgesteld dat de verwachtingen zoals die vooraf leefden, volledig worden waargemaakt.

Wout Oldhoff (directeur-bestuurder de Vriezenhof) en Arjan Lucas (directeur Lucas IT) bezegelden de plezierige samenwerking nog eens met een ferme handdruk.

Op de andere foto: v.l.n.r. Karlien Torny, Rogier Scholte Lubberink en Anja Smelt.

 

 

 

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk, internet- en reclamebureau Logo fonds NutsOhra Logo Oranje Fonds Logo Zorgkaart Nederland