Bezoekersregeling i.v.m.
coronavirus

20 juli 2020 12:03

Graag houden we u, via deze plek, op de hoogte van de bezoekregeling die geldt binnen de Vriezenhof. We zijn erg blij dat onze bewoners weer bezoek mogen ontvangen, hier zijn wel een aantal spelregels aan verbonden.

Bezoek op de Vriezenhof

Als u op bezoek wilt komen op onze locatie dient u hiervoor een telefonische afspraak te maken. Dit kan elke dag tussen 09.00u-12.00u op telefoonnummer 0546-561661.

Als u op locatie komt desinfecteert u eerst uw handen en daarna meldt u zich bij de bezoekregisseur. Deze zal u vragen naar uw gezondheidstoestand en die van uw gezinsleden. Daarna gaat u meteen naar de kamer van degene aan wie u een bezoek brengt. U mag met meerdere gezinsleden tegelijk komen maar u moet er wel voor zorgen dat u op de kamer van de bewoner, 1,5 meter afstand van elkaar kunt houden. Komt u met iemand die niet tot uw eigen gezin behoort, dan mogen er maximaal twee bezoekers tegelijk komen en ook dan houdt u 1,5 meter afstand.

Bezoek is mogelijk tussen 10.00-21.00u.

Na afloop van het bezoek meldt u zich af bij de bezoekregisseur.

Bezoek buiten de Vriezenhof.

Het is toegestaan om een bewoner mee naar buiten te nemen voor bijvoorbeeld een wandeling, een boodschap of familiebezoek. De bezoeker meldt dit wel bij de bezoekregisseur. Bezoek geen drukke plekken of winkels en nodig niet teveel andere familieleden uit als u een bewoner mee naar huis neemt. Dit bezoek mag langer dan één uur duren. Brengt u de bewoner terug naar de Vriezenhof, meldt u zich dan weer bij de bezoekregisseur.

Houdt 1,5 meter afstand van elkaar.

Bezoekunit.

In de tuin van de Vriezenhof staat een bezoekunit. Ook deze kunt u telefonisch reserveren, voor een bezoek. Reserveren kan elke dag tussen 09.00u-12.00u op telefoonnummer 0546-561661.

Ook voor de bezoekunit geldt dat het bezoek maximaal één uur mag duren.

Restaurant.

Het is nog even niet mogelijk om gebruik te maken van ons restaurant voor bezoek.

Ervaart u of uw gezinsleden (lichte) gezondheidsklachten kom dan niet naar de Vriezenhof.

Richtlijnen van het RIVM.

  • Was vaak je handen met water en zeep, daarna handen goed drogen.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze daarna weg.
  • Schud geen handen.
  • Houd 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen.

Heeft u corona gerelateerde klachten, blijf thuis en laat u testen. U kunt een afspraak maken via 0800-1202.
 

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk, internet- en reclamebureau Logo fonds NutsOhra Logo Oranje Fonds Logo Zorgkaart Nederland