"De verzorg(st)ers zijn hier allemaal hartstikke aardig en doen hun werk goed"

Overlay voor slider afbeelding

Personeelssamenstelling

personeelssamenstelling intramuraal

Wij zijn de Vriezenhof!

Mensgericht werken houdt in dat er voldoende medewerkers aanwezig moeten zijn om aandacht te schenken aan hen die zich aan onze zorg hebben toevertrouwd. Wij vinden welzijn erg belangrijk en hebben daarom veel medewerkers die zich daarmee bezig houden. Het juiste opleidingsniveau zorgt er voor dat alle (verpleegtechnische) handelingen op een correcte wijze en tijd verricht kunnen worden. Omdat de vraag van de individuele mens door de omstandigheden kan wijzigen hebben wij er voor gekozen om voldoende flexibele schil aan te brengen. Dat betekent wel vaste mensen maar met een variabele uren inzet. Zo sluiten wij het beste aan bij wat iemand nodig heeft. Flexibiliteit en betrokkenheid zijn eigenschappen die kenmerkend zijn voor onze medewerkers.

De Vriezenhof levert zorg met en zonder behandeling aan 59 cliënten. Per 1 januari 2021 was het opleidingsniveau van medewerkers in de directe zorg als volgt:

 

                              

Aantal FTE

Niveau 1+

5,22

Niveau 2

 

Niveau 3

21,19

Niveau 4

3,33

Niveau 5

1,78

 

Aantal medewerkers zorg niveau 5 = 2

Aantal medewerkers zorg niveau 4 = 5

Aantal medewerkers zorg niveau 3 =  28

Aantal medewerkers welzijn niveau 3 = 8

Aantal assistenten wonen welzijn zorg niveau 1+ =  16

Voor verdere informatie over onze visie en missie verwijzen wij naar andere plaatsen op deze website. Hierdoor zult u een completer beeld krijgen van wat Wij zijn de Vriezenhof! betekent.

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk, internet- en reclamebureau Logo fonds NutsOhra Logo Oranje Fonds Logo Zorgkaart Nederland