"Zorg en aandacht voor onze clienten"

Overlay voor slider afbeelding

Leveringsvoorwaarden

Als cliënt sluit u een leveringsovereenkomst af met de Vriezenhof over de aangeboden zorg en diensten. De brancheorganisatie ActiZ (intramurale zorg) heeft samen met brancheorganisatie BTN (zorg thuis), Consumentenbond, LOC (zeggenschapsorgaan in de zorg) en NPCF (Patiëntenfederatie) een nieuwe set algemene voorwaarden en Zorg- en dienstverleningsovereenkomst ontwikkeld. Deze nieuwe set is verplicht voor overeenkomsten met cliënten die na 1 januari 2017 gesloten worden.

Deze algemene voorwaarden en Zorg- en dienstverleningsovereenkomst zijn onderdeel van de leveringsovereenkomst die met u gesloten wordt, evenals het zorgleefplan.

Tevens is er een aanvulling op de zorg- en dienstverleningsovereenkomst in het kader van de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). 

Daarnaast zijn er nog aanvullende voorwaarden voor bewoners van de Vriezenhof. Deze kunt u lezen door op de volgende link te drukken: module zorg met verblijf.

 

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk, internet- en reclamebureau Logo fonds NutsOhra Logo Oranje Fonds Logo Zorgkaart Nederland