"De verzorg(st)ers zijn hier allemaal hartstikke aardig en doen hun werk goed"

Overlay voor slider afbeelding

Duurzaamheid

Duurzaamheid streven we allereerst na in de dagelijkse praktijk. In zorg en welzijn voor onze bewoners en cliënten, met de inzetbaarheid van onze medewerkers en met de inkoop van producten en diensten. Bij inkoop houden we rekening met de aanschaf van producten die het milieu zo min mogelijk belasten. We hebben onze afvalstromen duidelijk in kaart gebracht en voeren we volgens geldende richtlijnen af. Daarnaast is alle verlichting binnen de Vriezenhof vervangen door Ledverlichting.

Maar de Vriezenhof is volop bezig met de toekomst. Een grootschalige verbouwing of mogelijk zelfs nieuwbouw staat hoog op onze agenda. Bij ontwikkeling en uitvoering van deze plannen speelt duurzaamheid een belangrijke sleutelrol. Investeringen moeten niet alleen op korte termijn rendement op gaan leveren maar zeker ook op de lange termijn. We zien vastgoed dan ook niet als doel maar als een belangrijk middel om excellente zorg te leveren.

Want dat is wat we uiteindelijk voor ogen hebben: het leveren van excellente zorg.

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk, internet- en reclamebureau Logo fonds NutsOhra Logo Oranje Fonds Logo Zorgkaart Nederland