Vertrek
directeur-bestuurder

Nieuwe fase vraagt nieuwe bestuurder

12 maart 2019 14:20

Directeur-bestuurder Paul de Jongh verlaat per 1 april De Vriezenhof in Vriezenveen. Ruim zes jaar zette hij zich in voor teamontwikkeling en het versterken van de kwaliteit van zorg. Er staat nu een stevige organisatie die verankerd is in Vriezenveen. De Vriezenhof bereidt zich met de recente aankoop van het gebouw voor op nieuwbouw. Daarmee is er voor de huidige bestuurder een fase aangebroken die voor hem minder passend is.

Paul de Jongh ontwikkelde met het oog voor de mens en het individu. Hij is een betrokken bestuurder die De Vriezenhof nog meer onderdeel van de Vriezenveense gemeenschap maakte. Zeker met de nieuwbouw in het vooruitzicht is de raad van toezicht dankbaar voor zijn inzet in de lokale gemeenschap en de samenwerking met partijen daaromheen.

De raad van toezicht stelt in goede afstemming met alle betrokkenen een profiel op voor een nieuwe directeur-bestuurder passend bij de fase die nu voor De Vriezenhof aanbreekt.

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk, internet- en reclamebureau Logo fonds NutsOhra Logo Oranje Fonds Logo Zorgkaart Nederland